Cautare

1340 de rezultate pentru "imperial motor sibiu" (4.42 secunde)
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Ne-am angajat, de asemenea, sa producem motorul Eco Boost, care reprezinta cea mai noua tehnologie pe care o avem, cel mai mic, dar cel mai eficient motor pe care l-am construit in istoria noastra de peste 100 de ani.
Noul Corsa dispune de un motor turbo de 192 CP (141 KW) de 1,6 litri, care face ca sportivul compact cu trei usi sa accelereze de la 0 la 100 km/ora in numai 7,2 secunde si sa atinga viteza maxima de 225 km/ora.
Vehiculul are o personalitate proprie si este lansat cu un nou motor - 1.6 litri THP turbo cu injectie directa de benzina, producand 175 CP si un cuplu maxim de 240 Nm la 1.600 rpm - rezultat al colaborarii cu Grupul BMW.
Renumitul designer auto Chip Foose a creat acest hot rod cu motor plasat central sub propriul nume. ... Primul Foose Coupe a ajuns la fericitul sau proprietar saptamâna trecuta, prin intermediul Hillbank Motor Corporation din Irvine, California, "casa" pentru Superformance Distribution si Shelby Distribution USA.
Un nou motor intra in fabricatie de la anul Ford a anuntat ieri ca, pe langa motorul EcoBoost de 1.0 litri, proaspat intrat in fabricatie, uzina mai pregateste lansarea altui motor, de 1,5 litri, pe benzina.
S-a numarat intre fruntasii Revolutiei din 1848, a condus delegatia care a dus imparatului doleantele Romanilor ardeleni si a organizat adunarea Romanilor de la Sibiu, din decembrie 1848.
Reamintim ca rafinaria din Onesti a fost privatizata in 2001, cand 60% din actiuni au fost cumparate pentru 7,48 milioane de dolari de Imperial Oil, apartinand lui Corneliu Iacobov, si de Canyon Servicos din Portugalia.
Am vandut coliere din japs imperial, lapis lazuli si cuart roz, care este pentru dragoste! Fac bijuterii impreuna cu fiica mea, Annelise, de 12 ani, care este eleva la Scoala Waldorf", ne-a spus Cristina Barbos.
Scoate tumorile cu precizie milimetrica si face diferenta intre celulele sanatoase si cele maligne Cercetatorii de la Imperial College din Londra au realizat un bisturiu "inteligent", capabil ca, in cateva secunde, sa analizeze testurile si astfel sa stabileasca prezenta celulelor maligne.
Premierul Emil Boc i-a solicitat joi ministrului Mediului, Laszlo Borbely, un punct de vedere argumentat privind decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene favorabila unui roman - Mihai Tatu din Sibiu - care reclamase taxa de prima inmatriculare, urmand ca ministrul sa vina in Guvern cu o solutie, pe baza hotararii instantei.
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
google-analytics.com